Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som alla strävar efter




Alla vill må bra

Det är något alla vill ha  

känslan av att må bra




Fri vers av Skrivarn
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-28 16:13



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
ja det är så det är, fråga är hur många av oss som strävar efter det lyckas?
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn