Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omvälvande

En del människor befinner sig i verkligheten
Andra har upptäckt sanningen

En klok man på 1700-talet sade:
Djuphet är inte med nödvändighet dunkelhet
Ytlighet inte med nödvändighet lätthet

Det kan vara enkelt att falla i djupet
Det kan vara svårt att visa enbart sin yta

Därför måste jag krama dig
I längtan efter mitt sanna jag




Fri vers av Seud P Myno
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-28 18:46



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
FEnomenalt bra
snyggt poetat!!!
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Seud P Myno