Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröstfria vindar

av frustande hav
av bistra vindar

av dödande snö
av lidande sol

överleva i dessa
väder,

jag kanske överlever,

förvänta dig inte något
stort, min vän.




Övriga genrer av Elli
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-28 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elli

Mina favoriter
VACKERVACKERVACKER