Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det viktigaste

jag vill vara
en som alla ser upp till
alla beundrade blickar
alla klappar på ryggen
alla glada leenden


jag vill vara
en som alla litar på
hemlisarna
problemen
och kärleken

jag vill vara
en som alla tycker om
bra kommentarer
och ett bra liv

tre ord som t.ex är värt att leva livet :

Kompisar,Kärlek och familj.





Fri vers av Elli
Läst 337 gånger
Publicerad 2008-03-26 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elli

Mina favoriter
VACKERVACKERVACKER