Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör du inte?

hör du inte?
när fåglarna kvittrar
hör du inte?
när träden tappar löv
hör du inte?
när hopprepet slår mot marken
hör du inte?

När jag viskar
ditt namn




Fri vers av Elli
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-16 18:21



Bookmark and Share


    medlidande
så extremt sööt, jag vill bara.. vet inte. Underbart<3
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Elli

Mina favoriter
VACKERVACKERVACKER