Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Håll mig älskling annars blåser jag iväg.


Håll Mig Älskling

håll mig älskling
och visa tryggheten

håll mig älskling
och lev slut på våra liv

håll mig älskling
och visa vad vänskap innebär

håll mig älskling
och bre ut framtiden

håll mig älskling
och ge mig livets mening

håll mig älskling
och sjung livets gåtor

håll mig älskling
och dansa i livets plågor

håll mig älskling
så säger jag hur mycket
jag älskar dig.




Fri vers av Elli
Läst 471 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-28 18:50



Bookmark and Share


    medlidande
Håll mig älskling, just de orden skulle jag vilja skrika så högt. Så mycket känslor, jag känner när jag läser.. det är liksom så <3,
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Elli

Mina favoriter
VACKERVACKERVACKER