Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
regn,regn


Regn

stora,kalla droppar
öser ner från himlen
med lite mellanrum
faller dom ner,
det är kallt
det blir mörkt
dropparna kommer
ner iallafall.
då vet man
att änglarna gråter




Fri vers av Elli
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-18 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elli

Mina favoriter
VACKERVACKERVACKER