Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alexandra

jag såg kärleken
i min systers ögon

jag såg styrkan
i min systers själ

jag såg stoltheten
i min systers hjärta

jag såg vänskapen
i min systers mungipor

jag såg livet
i min systers hår

jag såg tryggheten
i min systers ben


jag älskar min syster
oändligt mycket

och vill aldrig mista henne
den person hon är \'\'




Fri vers av Elli
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-28 18:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du vill aldrig behöva sjunga: \"Say good bye to Alexandra leaving\"...
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Elli

Mina favoriter
VACKERVACKERVACKER