Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur ska man kunna veta, när man inte vet vad som händer ?


Jag vet inte vad jag känner

jag vet inte om jag
är glad
eller ledsen,
jag vet inte
om jag kommer gråta
eller vara tom

jag vet inte vad jag känner


jag vet inte om jag
kommer ångra
något,
jag vet inte om jag
kommer tänka,
eller vara tom

jag vet inte vad jag känner

jag vet inte om
allt blir konstigt,
jag vet inte om
inget blir som förut
och allt kommer vara tomt

jag vet inte vad jag känner


jag vet inte om jag
kommer reagera normalt
eller onormalt,
jag vet inte om jag
kommer bli tom

jag vet inte vad jag känner,

jag vet inte vad jag känner,
men jag vet att jag kommer sakna dig,
och alltid finns du här ändå.




Fri vers av Elli
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-20 15:49



Bookmark and Share


    sunnanvind
Du ger verkligen uttryck för dina känslor! Kanonduktig tycker jag du är!:) Applåder!
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Elli

Mina favoriter
VACKERVACKERVACKER