Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara du vet *

 

Jag är inte vad alla tror

Du kysser mig i nacken

och jag spinner i ditt öra

Jag springer mjukt runt

jagar allt som rör sig

Du smeker min hud

och jag somnar i ditt knä

Vaknar

sträcker på mig

kryper ihop

somnar om

Jag är inte vad alla tror




Fri vers av Annette Andersson
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-28 20:41



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En liten katt? fint skrivet
2008-03-01

    sunnanvind
En liten tiger....*L
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson