Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiskarna svimmar i havet


förlorar medvetandet
en efter en
förs stelnade bort
med avloppsvattnet




Fri vers av Ken Taurus
Läst 745 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-28 20:47



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Sanningen är grym!
Eller hur
Ken

Med vänlig hälsning : ))
2008-03-16

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Läskig travesti på Di Levas låttitel! Men tyvärr inte alltför långsökt, när man tänker på hur det står till i Östersjön, t ex.
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Ken Taurus
Ken Taurus