Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gränslinje

med din självkänsla
som en tunn tråd
runt din smala handled
vrider du dig runt
ord om franskt lidande
tills hela tankar
tystnar i förstumning
över dina fragment

utan ett enda
mörkt tecken av sot
runt dina iskallsblå ögon
blickar du ut över
offrade kvinnors öde
och önskar hett
att någon ville veta
allt om dig




Fri vers av kittyheartpink
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-05 00:12



Bookmark and Share


  Josef K
!!! Mycket intressant! Du skriver rent och korthugget, och det är helt enkelt makalöst! Jag är imponerad! Mer!
2005-06-05
  > Nästa text
< Föregående

kittyheartpink
kittyheartpink