Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad du än gör...



gör det för att det kommer från ditt hjärta...

vad du än engagerar dig i...

gör det för att ditt hjärta säger så...

vem du än kan tänkas lära känna...

använd hela tiden ditt hjärtas röst...

vad eller vem du än älskar...

gör det för att du älskar...

helhjärtat...

annars är det dags att tänka om...

och börja tänka från hjärtat...

låta ditt inre vara med...

helt och fullt ut av ditt hjärta...




Övriga genrer av glittertindra
Läst 426 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-29 16:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Låt hjärtat va\' me\', allt du gör beror på de\'\" (Sten-Åke Cederhök & Co)
2008-02-29

  LoVeR-PoWeR
Allting stämmer...
Man borde följa hjärtat oftare!
Superbt skrivet!
2008-02-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Låt, hjärtat vara med,*
ifrån början till slut,*
vad Du än tar Dig för,*
för då, är allt rätt för Dig,*
vad, och hur Du gör*
***************
2008-02-29

    V. Kato
Men det är svårt att göra det när man har blivit sårad många gånger och har ärr i själen. Jag tycker ändå att dikten är bra.
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra