Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår är förbi och imorgon är framtiden



Så många kännslor
som gått i spillror

Så många ord
som aldrig uttalats

Så mycket som jag vill säga

men kanske imorgon står du utanför min tröskel

igår är förbi och imorgon är framtiden

idag är nuet




Fri vers av Detvaraldrigjag
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-29 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Detvaraldrigjag