Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En parentes i livets brus

 

 

Till vägen vid sidan av verkligheten

mitt i livets brus

längtar hon intesivare

för var dag som resan närmar sig

Hennes oroliga inre börjar ana lugnet

och doften från brasan i salongen

Husets värme omger redan

en del av hennes hud

och hon längtar

längtar

efter

helande ord

målande blickar

och tid för det heliga




Fri vers av Jojo
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-29 18:39



Bookmark and Share


  coffe
stark och vacker..c
2008-02-29

  Larz Gustafsson VIP
hon längtar

längtar

efter

helande ord

målande blickar

och tid för det heliga


En vacker längtan, vackert formulerad.
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo