Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte din haiku

Jag är inte din -
Matt tystnad kan
Äta min insida




Bunden vers (Haiku) av Seud P Myno
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-29 19:40



Bookmark and Share


  Mögelhud
Jag alskar titeln. Den kanns sa uppkaftig, pa ett dolt satt.
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Seud P Myno