Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stark

jag skulle också kunna vara elak,
bitcha emot vad alla andra säger,
vad du säger framförallt.

men jag är stark,
ska inte ilskan låta ta över,
jag är stark.




Fri vers av fiischwer
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-29 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fiischwer
fiischwer