Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gungfly

 

 

Nyvunnen styrka

återupptäckt glädje

får livet att fara ut i gungflyig teräng

där invanda mönster

behöver bytas

där trasiga bilder

behöver suddas ut

 

"Väx upp" säger du till henne

när hon säger ifrån

då hon känner sig kränkt

 

Kanske borde hon svarat

att vuxit upp är just

vad hon nyligen gjort




Fri vers av Jojo
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-29 22:09



Bookmark and Share


  Rosmarin
ja det är ju just det hon gjort!

Det där var väl en typisk \"härskarteknik\" du beskrev, med \"väx-upp\"-repliken (diktens du är nog helt enkelt rädd, vad är det som händer?)

gungfly - bra bild tycker jag för förändring
2008-03-01

  Marreb
Jaaaa!!! Bra! Det där känner jag så igen. Det är just det som är att faktiskt ta ansvar för sitt liv och agera vuxet. Tänk att det ska sitta så hårt åt bara. Pust.
2008-03-01

  Teresia Ridell
Ryser när jag läser slutet; så jäkla bra !
Den inre styrkan som lyser rätt igenom och inte låter sig kuvas av andras oförstånd !!!
2008-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo