Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbillning?

Allt jag behöver är att få höra Dina steg i mörkret.

Ingenting annat.

Var tog Du vägen?




Övriga genrer av Arcadia1
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-29 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arcadia1
Arcadia1