Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gillar dig.... Tror jag.


Kärlek är skyldig dig att stanna.


En livlös spegel visar ett inre av godhet i kroppen.


Handen nuddar din
Tar i den
Känner i den

Din arm byter ut hans arm
Dina läppar är dom jag nu minns,
Hans ansikte är nu det jag vill se

Fingrana nuddar hud
och dig är allt jag faktiskt vill ha.

Hjärtat blöder för dig.
Men hur ska jag få dig stanna där?
Berätta för mig, hur jag ska hindra dig från att glida iväg.


Jag vill vara nära dig alltid.


Tror jag




Fri vers av Mone
Läst 348 gånger
Publicerad 2008-03-01 00:35



Bookmark and Share


    V. Kato
Det kommer en tidpunkt då man måste bestämma sig för om man ska lämna den ene och gå med den andre men man ska inte lura någon utan man ska säga det öppet i god tid så att ingen känner sig sviken för sådant kan såra. Det är en viktig fråga som texten tar upp.
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Mone
Mone