Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
anonym


Eloge

Hej alla, jag trodde att
det gick fram , applåder till en person
som gav oss orden. genom att
jag skrev Anonym, den ska
äras den som äras skall
jag vet inte vem som har
skrivit den, Dikten har blivit
en del av mig, fastnade i mitt
inre, nu ville jag dela med mig
av den. Hoppas endå att
det går fram de fina orden.
Skriven av Christine Lövenstrand
hennes bön har blivit min. Inte applådera mig.




Övriga genrer av marie persson
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-01 07:59



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Var någonstans i ditt inre fastnade dikten?
2008-03-01

  Larz Gustafsson VIP
Då applåderar vi Christine, vem hon nu är.
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

marie persson
marie persson