Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För upplysning och för säkerhets skull.....


En människa av kött och blod

Igenom orden på skärmen
skymtar oro sorg vrede nyförälskelse
självmordsbenägenhet
gläntande på känslornas dörr
syns hemligheterna och drömmarna
bakom orden finns NÅGON




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-01 12:52



Bookmark and Share


    Melona
ibland är det helt förunderligt klockrena kommentarer frpn dig rigmor

haha
du är söt
2008-03-01

  noname_realmind
Ja - det får man inte glömma. Bakom orden finns alltid en varelse med kött, blod, tankar, känslor...
Bra skrivet!
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren