Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När natten inte är sig lik



mina läppar andas
smärta
huden skriker efter närhet
natten är påtagligt nära
himmelen har lagt sig som
ett tält av hat
över mitt ensamma hus
vidöppna fönster,
jag hör grannarna bråka
natten är påtagligt nära
inatt.




Fri vers av Johanna Hallin
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-01 16:21



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Känns igen och smärtan är påtaglig!
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Hallin
Johanna Hallin