Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

here

Du kommer ihåg
Du kommer verkligen ihåg det
du har inte raderat det
Jag finns kvar
Vi finns kvar
Inte bara i mitt huvud
Utan i ditt också

Du vill inte ta bort det
Du vill minnas
Annars hade vi varit borta från ditt huvud
för längesen

Men du kommer verkligen ihåg
allt vi gjort tsm

Tack för att jag får stanna med dig
utan att finnas hos dig




Fri vers av greeneyes
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-02 00:53



Bookmark and Share


  mollypop
Johanna, jag kan inte säga annat än att du skriver svinbra.
Och vad bra att den inte har glömt, men å andra sidan är du svår att glömma.
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

greeneyes