Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hmmmm

Det är fel
förstår du inte?

det borde fan inte vara såhär

Det är inte ditt fel
mitt fel, alltid mitt fel
men denna gången kan jag iaf erkänna det

om du hade kommit tillbaka någon gång
då hade jag aldrig låtit dig gå igen
det är bara slöseri med tårar

Men all denna tid som jag gått och ångrat och väntat
all denna tid borde betyda något

en dag kanske du kommer tillbaka
och då lovar jag att jag kommer finnas
så länge jag lever

du är den enda för mig.




Fri vers av greeneyes
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-21 15:06



Bookmark and Share


  Domino
Bra skrivet=)
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

greeneyes