Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

high on life


Jag skulle kunna börja gråta av lycka
när jag ser ett litet spädbarn skratta
ett skratt från ett barn
har så mycket glädje med sig
det smittar, det gör det verkligen

tårar skapar problem
ett skratt löser problem

för att uppskatta glädje
måste det även göra ont
men det är fan värt det
för det finns inget som är bättre
än att skratta

jag skulle kunna göra vad som helst
för att skratta resten av mitt liv

ett gott skratt förlänger livet
om det är sant
så borde jag leva föralltid




Fri vers av greeneyes
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-07 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greeneyes