Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vet

Kan man komma över något
men fortfarande sakna det?

allt det där som gör så man vet.
om det fortfarande finns
är man verkligen över det då?

Kan man lura sig själv
kan man tro att man har kommit över det
när man egentligen inte har det

kan man få reda på detta
eller är det sånt man måste lära sig själv
med tiden

för det har jag provat
och jag har inte fått svar än

men det kanske är så att det tar längre tid

vad vet jag, jag är fortfarande ung
och det tänker jag vara föralltid

jag tänker inte leta svar på något
som det inte finns svar på


försök nu svara på detta:

kan man komma över något
men fortfarande sakna det

Det är det ingen som vet, för ingen orkar vänta i en evighet.
" Man lär sig det med tiden" Men tiden tar fan för lång tid

tack.




Fri vers av greeneyes
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-24 11:24



Bookmark and Share


  mollypop
man kan komma över något och fortfarande sakna det.
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

greeneyes