Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

27. Överflöd

Herre, ett litet vetekorn
som vi lägger i jorden
har Du gett kraft att växa upp
och ge mångdubbelt igen
Du strör ut av Din rikedom
för att vi skall få bröd
Du ger oss allt gott
i överflöd
för att vi skall kunna ge
bröd till de hungrande
och ändå blir det över
till utsäde nästa år
Herre, lär oss bli öppna
våga strö ut av vårt
överflöd
våga vara rättfärdiga
och vär glädje skall svämma över
över mätta och glada barn




Fri vers av Maria T
Läst 415 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-02 11:21



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
\"våga vara rättfärdiga
och vär glädje skall svämma över
över mätta och glada bar\"

de orden tar jag med mig in i dagen ...tack!
2008-03-06

  Bibbi VIP
Underbara ord.
2008-03-04

  Fredrik Stillesjö
Hej Maria T!

Ja, sannerligen livets bröd, är han... Hälsar vännen Fredrik
2008-03-02

  Kristina Wallbing
Jättefint och innerligt skrivet om Guds kärlek!
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T