Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
formfri haiku


kakel


på golvets gröna kakel
tecknades en vacker skål
av hennes långa hårstrå




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 976 gånger och applåderad av 25 personer
Utvald text
Publicerad 2008-03-02 12:41



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Vackert
2010-02-06

  © anakreon VIP
IBSM-applåd!
(I Begränsningen Syns Mästaren)
Calle
2010-02-05

  © anakreon VIP
IBSM-applåd!
(I Begränsningen Syns Mästaren)
Calle
2010-02-05

  Berit Robin Lagerholm VIP
Bara helt underbar
2010-02-05

  Monika A Mirsch VIP
du har en outsinlig skatkammare att ösa ur med ditt sirliga kärl
2010-02-05

    ej medlem längre
ja, jisses, fredrik. du kunde redan då!
2010-02-05

    Ola L
fortsätt med formfri haiku/senryu. så mycket bättre blir det då.
2008-03-03

  Carola Zettergren
En levande bild,vackert poetat av dig!
2008-03-03

  Noomie
Finfint och fantasirikt.
Jag gillar det!
2008-03-03

  Cris
+

men vilken fantasi
och vad fint
konstnärligt
2008-03-02

  Daniel_78 VIP
underbar.
2008-03-02

  aol
känner att jag tycker om denna text i mitt inre bravo
2008-03-02

    Noomi
vackra bildskapande avtryck...
kollar genast mina golv...
2008-03-02

  Jer
Magisk...
att vi både skriver
om golv... samtidigt.

Din, en glaserad motiv,
lite vemodig.

2008-03-02

    Melona
det måste vara en

vacker
kakelplatta

som du håller kär!

Du är grym på haiku
själv fattar jag inte hur du (man) gör

däremot har jag vett att uppskatta det!
2008-03-02

  Markattan
En bildrik trerading. Snyggt.
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP