Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken är krånglig (del 2 av 2)

Om jag sa att jag älskar dig,
skulle du då tro mig?
Jag har ju aldrig sagt eller gjort något
för att visa det…

I skolan behandlar jag dig som luft
eller så gör jag dig till åtlöje
inför hela klassen
och får bara din ilskna blick som svar

Men om jag verkligen menade det,
att jag älskar dig
Kan du då tro mig?

Du kan säga att jag inte vet något om dig
att jag aldrig brytt mig…
Visst jag vet inte ditt favorit band
eller ditt älsklingsgodis…

Men jag vet att,
varje gång du kommer in i ett rum
stiger temperaturen i min kropp
och varje gång du ler emot dina vänner,
smälter mitt hjärta
Jag vet att jag älskar ditt skratt
och när jag hör dina skämt med dina vänner,
sprids ett leende på mina läppar

Så jag kanske inte vet dina intressen…
men jag vet din personlighet
Förlåt för allt jag gjort…
Men Jag Älskar Dig!




Fri vers av Sikska
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-02 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska