Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske har ungdomar för bråttom med att ha samlag? Det är väl bättre och lära känna varann lite först, så man vet vad man vill och inte vill?


Mitt fel?

Idag är allt förbi

idag finns inte längre något vi

sorg är endast kvar

du och jag

är inte längre ett par

men visst minns jag

lyckan igår på en bar

dina ögon tindra

inget kunde våran kärlek hindra

jag minns även hur du log

när jag dina händer tog

hela ditt ansikte sken

din kropp var så len

förlåt för att jag din oskuld tog

kanske var det mitt fel

att du emotionellt dog

 

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-02 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn