Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En människa kan betyda så mycket för en, den kan till och med betyda allt


Men sen kom du

Solnedgången vandrar vi mot

och känner

hur vår kärlek slår rot

jag är sjuk i min själ

du är den enda

som vill mig väl

i hela mitt liv

har det mörka styrt

jag har känt

hur hatet inom mig pyrt

jag hatar allt

på denna jord

i mitt sinne

finns bara mord

men sen kom du

jag är fri nu

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-02 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn