Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lida pin


Såg du tjejen i programmet?

Hennes hy påminde om sammet!

Hennes midja var som en vidja

slank och fin

för den skulle man gärna lida pin!

Kanske behöver man en makeover

då kanske man bättre sover....

För vem vill inte vara fin

När man sitter med sin älskade en fredag

med ett glas vin...




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-02 17:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vill man va fin får man lida pin, sa Ed Gein

http://www.vujer.com/artiklar/106/

2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis