Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även de här barnen blir vuxna någon gång......


Förövaren är också ett offer

Hur kan någon fördöma
ett barn med krossade drömmar
sargad själ utan ledstjärna i livet
misshandlad och kuvad bortglömd
sviken redan i moderlivet
förnedrad och utsvulten på
något det förmodlingen
aldrig kommer att få mod till
att orka ta emot
KÄRLEK NÄRHET OCH TILLIT




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 464 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-02 17:11



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En kram och en puss ger, i a f NÄRHET och övertänkta svar på ALLA frågor, hur dumma de än kan verka, kan ge TILLIT, men det är inte lätt..
2008-03-04

  Mats Henricson
Så sant, man kan ALDRIG Ge tillräckligt med KÄRLEK till sina Barn, man försöker och försöker och, IBLAND, lyckas man ....
2008-03-04

  korpfjäder
Det är svårt att komma tillrätta med skuld. Så är det.
2008-03-03

    *Zenobia*
de här offren som blir förövare som vuxna är oftast pojkar...

frågan är varför de som vuxna män gör sig till martyrer och offrar andra istället...
2008-03-02

  mare VIP
..det är skrämmande .....hjärtskärande....stackars barn...bra nedskrivna ord om detta..
2008-03-02

  Larz Gustafsson VIP
Ted Bundy var ett av dessa barn.
Ed Gein ett annat.
Henry Lee Lucas ett tredje.
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren