Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enkel beskrivning av kärlek

Jag ser ditt ljusa hår glimma

trots att det är nattens timma

dina ögon är gröna som smaragder

och det talas ända till USA

om dina makalösa bragder

jag lovar

att det kommer gå illa

för den som på dig

sätter handklovar

nej i universum

sprids ditt namn

vida omkring

du är vackrare än

en guldring

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-02 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn