Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min goa vän i skogen ....


Trädet

Steg efter steg

stigen jag nöter

Din historia jag längtar

som seklerna etsat

Barkens tysta skrik

årsringarna döper

Uppenbarelsen så mäktig

omfamningen så stilla







Övriga genrer av Mauri
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-02 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri