Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


En liten dikt om hur jag kan vara

Ibland vill men verkligen skriva men
Man vet inte vad man vill skriva och då
Blir det lätt så att man plötsligt bara vill
Svälja ångest och 200 gram marabou frukt & mandel
Då blir det lätt så att man bara vill se wallander på tv och
Dricka te(engelsk blandning)
Man kan vilja önska tiden trasig då den ändå bara är
trasslig
Ibland kan allting handla mest om omättade bekräftelsebehov och kanske inte så
Mycket om vad man vill egentligen

Men så plötsligt kan man fastna för en liten Bob Hansson dikt och undra om
Man inte vet vem man är ändå, undra om choklad verkligen måste ätas med
Ångest om
man inte kan förtjäna det ibland?




Övriga genrer av Siripiri
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-02 19:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
T o m jag unnar mig choklad ibland, fast jag är överviktig och diabetiker.
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Siripiri
Siripiri