Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det någongång försent att börja om?

Bankar huvudet
hårt mot muren

du vet muren
som särar våra
världar från att vara
en och samma

Hårda ord
som käftsmällar
slår mig
gul och blå

Vad är vitsen
med att kasta bort
allt som vi haft?

Är det någon
överhuvudtaget
som minns tiden,
vår tid?

Allt bankande
ger mig huvudvärk
sluta göra mig sån här

spola tillbaka tiden
och få allt bråk
ogjort!


är det försent att börja om?




Fri vers av caraa
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-02 20:41



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
du skriver kortfattat med mycket känsla.
och jag tror att man alltid kan börja om, men bara för varandra, och aldrig bara för allt som varit, det är ju inte längre..
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

caraa
caraa