Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vara så innerligt kär, sedan hittar man någon som faktiskt lyser på vardagen. Om besvikelse, och om insikten att vad än man gör, så slår hjärtat ändå för henne.. Den speciella..


Mitt hjärta är ändå redan sålt

 

 

 

du slog mig en signal
vi pratade en stund
du skrattade
du var så söt

sedan var du tvungen att lägga på
för det var dags för en kväll med tjejerna sa du
men du skulle ringa mig igen när du var full och glad
det lovade du mig

själv tog jag det lugnt
låg framför TVn och såg på en Björn som var full på glögg
tänkte på att de skulle vara kul att prata med dig
för du kan faktiskt göra mig glad

och du har sagt till mig
att jag är för bra för att vara sann
perfekt och helt underbar

smickrande såklart

men om du nu tycker så
varför ringde du mig aldrig?
inte ens ett litet sms

eller vänta nu
okej du var upptagen med en annan man
som fick spendera natten med dig
inuti dig

jag skrattar en stund för mig själv
åt mig själv
det är inte första gången jag pratar med en kvinna som du
ni som aldrig tycks kunna slå er till ro
så låt gå
mitt hjärta har jag ändå redan sålt
på en kärlek jag inte längre kan nå

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 539 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-02 22:02



Bookmark and Share


  Falk.
Tyckte den här texten var riktigt söt
2008-03-05

    CaMillA
du fångar verkligen känslan o för öve dem till ord som blir ljuva rader....
2008-03-05

  -Ulla Tilemo- VIP
Så underbart vacker den här dikten är. Bara så fin....
2008-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP