Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt inres dyrbara pärlor



I dina ögon

läser jag
om din
vandring
--

de vidsträckta
vägarna
och de trånga
passagen

--

Du kan inte
välja

vad dina ögon
berättar

kupar mina
händer

runt ditt inres
dyrbara pärlor








Fri vers av Michaela Dutius
Läst 516 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-03-03 12:13



Bookmark and Share


    Diktarminna
Fantastiskt fint skrivet. Vackra bilder målas upp för mitt inre.
Applåd!
2008-03-14

  Vågan
Otroligt vackert...
Reagerade fysiskt med rysningar.
2008-03-05

  Maria Zena Viklund
helt Underbar!
2008-03-05

  Nasrin
vackert och poetisk.
2008-03-04

  korpfjäder
Och dina händer lyssnar så mjukt...när du skriver. Om det finns något sådant som tröst, måste det vara något som är just det du ger ord åt.
2008-03-03

  Bibbi VIP
Detta är vad sargade människor i en sargad värd behöver få höra och uppleva.
Applåd!
2008-03-03

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

Vilken vacker beskrivning! Kupade händer, runt det inres dyrbara pärlor... Gillar! Hälsar vännen Fredrik
2008-03-03

  Marreb
Väldigt ömsint och vackert.
2008-03-03

  Rachel Roth
en pärla till text
2008-03-03

  Larz Gustafsson VIP
dina ögon

läser jag
om din
vandring
--

de vidsträckta
vägarna
och de trånga
passagen


Helt enkelt enastående!
2008-03-03

  mare VIP
..poetiskt vackert..
2008-03-03

    Maria Malm
Vackert och sant.
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius