Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har en extrem skrivarabstinens, värre än vanligt fakiskt. Coolt.


Lämna mig inte här

Vi går på den grusade vägen

du och jag

Jag håller hårt din arm

och du

håller min


Jag skrattar åt rosa moln och pratar om taggtråd

Du böjer dig ner för att forma en vit boll

av lycka

i din hand

Jag virar lite taggtråd om jackärmen

och tittar upp.

- Hallå?

Var är du?


Luften är tom,

kall

och hård.

Inandningsluften känns som krossad granit.

Jag harklar mig

och ropar ut i stenen.

\"Lämna mig inte här!\"

Lämna mig inte


Inget ljus finns att återkasta

Ingen lycka

Ingen glömska


Bara ensamheten

Tomt

Om du någonsin kommer tillbaka


Finns jag inte kvar.




Fri vers av Gråsparv
Läst 843 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-03 16:23



Bookmark and Share


  * Ammi *
jättebra skrivet
fastnar vid

\"Inandningsluften känns som krossad granit.

Jag harklar mig

och ropar ut i stenen.\"

applåder!!
2008-03-03

  Patrik Englund VIP
alltså, jag vet inte vad jag känner, men den är väldigt bra iaf.
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Gråsparv
Gråsparv