Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"All I Can Think About Is You\"


*


Vaggad till söms av havet

Åter igen

de slickande vågorna

över min frusna (himla)kropp

I drömmen finns du alltid där

U t o m r ä c k h å l l.


Jag önskar så

att jag klarade mig utan dina armar om mig

en dag


Då det faktiskt tycks omöjligt

att hålla dig här kvar



Binda fast dig mot min kropp och Mig

skulle vara fantastiskt

om du varit lite mer behändig?


I drömmen skriker jag halsen hes efter dig.




~~Ditt namn ekandes, mellan fuktiga ärkeväggar~~



Att jag skulle hamna här, kunde ingen veta

Ja, se så det gick - för Hans och Greta!


Lättlurad som få, och aj, så Naiv...




\"Hur jag fick dig att älska mig\"...?



*


Vad är det egentligen för fel på dig?


Hjärtat mitt, Du måste vara riktigt pörskans dum i huvudet!








~


:)




Fri vers av Gråsparv
Läst 528 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-22 01:17



Bookmark and Share


  Loviza
Du är underbar =)<3 ^^
2008-10-13

  Patrik Englund VIP
fint.
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Gråsparv
Gråsparv