Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något gammalt, något nytt, något lånat, något blått.

Du och jag

andas i symbios

med luftventilen i 3:ans buss

ett jämt flöde av vemod och ånger.

Du finns inte,

men vi kan väl låtsas,

bara för en dag?

Blomman som bryter upp ur asfalten

lyser starkare än månen

över någons huvud,

(Jag önskar att du fanns - H ä r)

och tiggaren som ligger ner i det fuktiga gruset

ser upp mot dina jeans av miljonärsdrömmar.


Om du fanns

skulle du inte se livet såsom jag ser det nu.




Fri vers av Gråsparv
Läst 634 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-07 22:28



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Hej Gråsparv har missat dina texter. men nu hitta ja dom igen, dom e ju mina favoriter

gillar det du skriver / Lars
2008-06-11

  * Ammi *
fint skrivet
rubriken ja, trodde att du skulle gifta dig!
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Gråsparv
Gråsparv