Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melon


Hjärtmuskeln slår
ojämna slag

Och mina ben kan inte sova
- Nej inte ens idag

Skulle du med mig
vilja flyga Bort?

I sådana fall
gör vi er vistelse kort!

Håll min hand i din,
superduperhårt!
Jag kan försäkra dig om,
att det inte är svårt.

Se aldrig bakåt
Mina sovande ben

Du må vara spinkig,
men ändå inte klen??

Klarar du av,
att aldrig se bak,
behöver vi bara göra

En Enda Sak.






Håll min hand kvar

och vi gör ett hopp!



Lova att älska livet




- tills det tar Stopp.




Fri vers av Gråsparv
Läst 483 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-21 12:22



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Jag förundras över din skrivförmåga och gläds, glad att va din skrivvän, för en dag är du berömd och då kan jag skryta att jag kommenterat dej

Stjärna

/ Lars
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Gråsparv
Gråsparv