Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinglös och Drömbefriad?


Ditt namn finns här
på det nu väldigt smutsiga pappret
Men de gröna handavtrycken

Jag borde kanske ha ringt dig

Men jag kunde inte förmå mig till
att sträcka handen
så långt ut
genom den spruckna fönsterrutan av drömmar

Allt är uppbyggt av drömmar - visste du inte det?

Ditt namn finns här
Men inte du?

Du försvinner
Varför
varför?

Kan du någonsin
någonsin
sträcka ut handen
och laga det som spruckit
i tusen bitar?

Kan du
laga

Det hjärta som brustit?




Fri vers av Gråsparv
Läst 638 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-07 22:27



Bookmark and Share


  Loviza
<3
Så vackert. Och har det hänt nåt? :)
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Gråsparv
Gråsparv