Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur en narkoman ser på den drog han missbrukar, som om den var ett levande väsen


Droghimlen

Längtan den är större än störst

längtan efter att släcka mina begärs törst

det är som om starka krafter

i magen river och sliter

men jag vet en sak som på det biter

det är en drog

som jag tidigt i min ungdom såg

mina vänner sa nej

men, ändå övergav jag aldrig dig

du följde mig överallt

värmde min kropp och själ

när det var kallt

trots den ångest

och huvudvärk

som drogen

med sig förde

så var det

inte någon 

som dig, Marijuana rörde

jag vaktade dig

som en drake vaktar

en skatt

från morgon

till natt

tills idag

då polisen

störtade in

Marijuana,

varför är du inte längre min?

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-03 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn