Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vara rädd för att bli upptäckt av det okända, som vill förgöra en




Måste hålla tyst

Springer med ångest nere i lungorna

springer med fasa 

min tillvaro har börjat att rasa

ner i avgrunden

försöker, men det går ej att leva för stunden

de ser på mig kritiskt och elakt

måste om min frihet slå vakt

måste gömma mig

måste hålla tyst

får inte försäga

var jag har dig

 

 

 

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-03 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn