Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kämpa snälla


Krigen

ett krig som hon får utkämpa själv
utan hjälp från någon alls
ett liv slås i spillror
tusentals lagerlöf bildar
ett krig som ingen vet när det började
eller om det tar någonsin slut

vart tog kärleken vägen som
en gång tittade djupt in i hennes själ
en trygghet bortblåst genom några
månader av till synes oskyldig storm

Någon annanstans
Någon annan jag
Någon annan du

ett krig han förklarat förlorat
vad var det som hände?
Flera flyttlass senare
och döden står vid den vidöppna dörren
utan något inbjudningeskort i sin hand
har han någonsin brytt sig?

vem slog ett slag för kärleken som
alla jävlar strävar efter men nöjer sig utan
en lögn, ett svek trots att de inköpta rosorna
och kortet säger - Jag älskar dig




Fri vers av J P
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-03 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P