Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista fråga

 

Då regnet för länge sen sköljt bort,

de sista urrivna bladen från din dagbok

som jag kanske nämndes i.

 

Kommer jag då att räknas som en

som åtminstone är värd

en liten kram

om vi möts där uppe bland molnen.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-04 02:18



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Det, som en gång
skrivits ner, även
om, det suddats bort,
rivits ur, det alltid
i minnet sitter, som
nån sorts klister...
Vackert, talande
och lågmält diktat!
2008-03-04

  Lilla My* VIP
Dagboksantecknade glömmer man aldrig!
Fin försynt dikt*
2008-03-04

  Michaela Dutius
Vem glömmer den som den skrivit dagbok om.
Fint skaldat!
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf