Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland så




Inte ont


Det skulle inte göra ont
att vakna upp och vara
borta

befriad från

värkande kropp
brustet hjärta
skenande hjärna

mest väsen gör
den tomma plånboken
räkningsberget
tysta telefonen

det skulle inte göra ont
att slippa

nedbrytandet
förnedrandet
avtagandet

helt enkelt bara vakna upp
och inte längre finnas
kvar

 

08.03.04




Fri vers av Lena Renman
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-11 08:50



Bookmark and Share


  Lena Renman
Tänk om man kunde det, bara gå ut och stänga dörren lämna alla låsningar kvar där innanför och allt annat som inte heller behövs.

Lena
2008-03-12

  Maria Zena Viklund
ja kanske skulle man bryta sig loss, vandra till bergen bosätta sig i grottor och leva fria som kungar och drottningar!
2008-03-12

    Maria Malm
Ibland finns den önskan hos alla, att livet vore annorlunda..
2008-03-11

  katt.inc
Livet är skit ibland, önskar det vore annorlunda. Starka rader.
2008-03-11

    ej medlem längre
Det värsta är att du inte riktigt vet...
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman